Jag en shopoholic?

Shopoholic är väl knappast något ord man brukar förknippa med mig. Jag köper visserligen en hel del saker, men det brukar vara saker jag verkligen behöver och inte i några stora mängder. Men idag på morgonen har jag städat min handväska, en ganska stor bag, och plockat ur en, i det närmaste aldrig sinande, mängd kvitton. Har jag verkligen handlat så mycket saker?

Till mitt försvar kan väl tilläggas att väskstädning inte hör till vanligheterna och att jag alltid stoppar ner kvitton i väskan oavsett om det bara är en tidning, en kopp kaffe eller något annat litet jag köper. Men många kvitton var det… 🙂

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

4 svar på Jag en shopoholic?

 1. Borthy skriver:

  Hmmm…känner igen det där. Jag håller med du, det måste vara för att vi städar väskorna så ofta som det blir en ansamling…för jag är inte heller köpgalen…tror jag 🙂

  Har inte kommit till skott än att handla tillstånd till dig. Är det fortfarande aktuellt? Kram

 2. Kraka skriver:

  Det ar alltid aktuellt.

 3. Lilla Lobelia skriver:

  Haha! Det är precis som när jag var 6e månad undrar varför jag inte kan stänga min plånbok. Då hittar jag typ 112 kvitton samt en skrynklig tjuga.
  Och jag avskyr shopping!
  Trevlig helg!

 4. Kraka skriver:

  Trevlig helg du också! Ska berätta om min helg senare, har just kommit hem från Paris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *