Astrologiskt sammanträffande

Sitter och kopplar av med en av alla de tidsskrifter jag läser regelbundet. I just den här finns ett månadshoroskop som jag inte kan låta bli att dela med mig av eftersom det är så samstämmigt med hur livet är just nu:

”Du har fortfarande många energikrävande åtaganden,

som dessutom slukar mycket av din tid.

Lite olyckligt är det med tanke på att du egentligen

är inne i en period av reflekterande.

Du behöver vara ensam med dina tankar, vilket gör att

din fördragsamhet med folks kontaktförsök inte är

särskilt stor.

Utan att du menar illa verkar en och annan bli sårad

av ditt agerande.

I kärleken händer inget nytt.”

(Ja, jag har snott texten, till råga på eländet utan att ange källa, men jag har själv skrivit av den för hand.)

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Astrologiskt sammanträffande

  1. TC skriver:

    ”Lite olyckligt är det med tanke på att du egentligen

    är inne i en period av reflekterande.”

    Det låter ju som om ditt behovet av reflektion passar ihop med ditt sjukdomstillstånd 😉

  2. Kraka skriver:

    Jag är nog över huvud taget en reflekterande person med stort behov av egentid. Just de senaste månaderna har det varit väldigt mycket med gamla jobbet, det nya nu som jag just börjat och mitt förtroendeuppdrag i kyrkan där jag är med och leder en sammanläggningsprocess mellan två församlingar. Jag har inte så mycket behov utöver det att träffa folk förutom mina allra närmaste, dvs min son, hans flickvän och en handfull nära vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *