Old friend meeting

Sedan årsskiftet har jag skickat veckobrev med rubriken ”Old friend calling. Weekletter…” till en av mina vänner, hon som är på post-doc i Edmonton. Nu har hon varit hemma i nästan två veckor och vi passade på att träffas igår.

Vi började med att ses uppe hos min son, som hon är gudmor till, och hon visade en massa bilder medan vi drack kaffe. Sedan åkte hon och jag iväg för att äta middag. Vi hittade en trevlig restaurang i Sundbyberg där det var lugnt och vilsamt och vi kunde prata. Det var en kinarestaurang och jag åt en meny med räkor, fläskfilé och friterad banan och kaffe.

På måndag reser hon tillbaka och då blir det åter dags att ha kontakt via mail.

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Old friend meeting

  1. Lena skriver:

    HM…varför får inte jag något veckobrev när jag är ute och reser….orättvist!*LER*

  2. Kraka skriver:

    Kan bero på att hon inte är ”ute och reser”, hon bor där. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *