Ännu längre färd mot natt

Efter nattens sömn vaknade jag med ett ryck klockan 06.10 och insåg att jag försovit mig. Jag skulle ju vara på utbildningsdag lockan 07.00. Det blev stressigt att komma i ordning och få med allt innan jag gav mig av. Jag ringde och sa att jag var på väg.

När jag kom in på avdelningen klockan 07.15 visade det sig att jag fått fel tid och att jag egentligen skulle börja klockan 07.30. Jag satte mig därför i lugn och ro för att dricka kaffe. Sedan tog utbildningen vid och vi gick igenom en massa apparater, rutiner och var man kan hitta olika dokument i datorn.

Efter dagens slut gick jag upp och sov ungefär fyra timmar innan jag skulle börja mitt nattpass. Det vore ju synd att påstå att jag kände mig utvilad, men natten gick och tog slut till sist även om jag var trött, hade ont i magen och mådde illa.

Sedan var det hem som gällde, en stunds vila, iväg till Kista med några dokument, hem igen och byta om inför en lunch jag var inbjuden till. Jag funderade länge innan jag bestämde vilka skor jag skulle ha som kunde vara passande och kompatibla med min onda vrist. Det fick bli ett par som är halvhög klack på.

 Nu är det tvättstugan som gäller och sedan ska jag SOVA ända till i morgon.

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *