Måndagsliv

Efter jobbet gick jag och la mig uppe i jourrummet, kände verkligen inte för att åka hem och bli fast i köerna in mot Kista. Det är alltid bättre att vänta ett par timmar innan jag åker hem så slipper jag köandet.

Nu blev det så att jag sov ända till strax före klockan två då jag skulle på ett valberedningsmöte. Eftersom det var en telefonkonferens spelade det ju ingen roll var jag befann mig och jag lämnade inte sjukhuset förrän efter det mötet.

Jag åkte iväg till Statoil för att äta. Ja jag vet, mina matvanor skulle kunna få vilken dietist som helst att få ett nervöst sammanbrott. Men det är faktiskt väldigt enkelt och bra att äta snabbmat när man är trött. Jag åt korv och mos, drack en Dr Pepper coh en kaffe. Till efterrätt en mandarin. För att riktigt förstärka hur knäpp jag är så satt jag där i bilen och läste i över en timme också. Precis som om jag inte skulle kunnat välja ett trevligare ställe att tillbringa mitt liv på.

Åkte sedan hem, drack kaffe och packade min träningsväska. Sedan åkte jag till Kista och tränade en timme, bastade och åkte sedan hem och såg veckans Kommissarie Lynley-film. Nu är det sovdags, ska bara dricka lite kaffe först. Så har ännu en måndag bara runnit iväg…

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *