Vissa möten gör ett oförglömligt intryck

Vissa människor man möter bara finns där ett tag och när man skiljs åt så har de inte satt några djupare spår. Andra gör ett oförglömligt intryck meddetsamma.

En av dem som gjort ett starkt intryck på mig är min arbetskamrat Eleonora. Hon skulle kunna ges tillnamnet livsglädje, för det är det intryck man får av henne redan första gången man möts. Hon är alltid glad och det är aldrig något som verkar jobbigt för henne i arbetet utan hon tar sig an alla uppgifter med samma glada humör.

En alldeles särskild anledning till hennes livsglädje under den korta tid jag känt henne är att hon suttit all ledig tid på nätterna och planerat för sitt bröllop. Jag har fått titta på bilder, läst korrektur i häftena till festen och tagit del av hennes planer.

Idag var det då dags för Eleonora och Per att säga ja till varann i Tillinge kyrka. Vi var fyra stycken från jobbet som var där i kyrkan för att lyckönska dem från oss och hela avdelningen. Kyrkoherde Christina Olsson Blomqvist vigde dem och de var så fina i sina bröllopskläder och vigselgudstjänsten var så vacker med fin musik och sång*. Lycka till i livet Eleonora och Per!

*Två av sångerna var Av längtan till dig och Många gånger än. Du som har Spotify kan lyssna på dem i Krakas bloggmusik.

Det här inlägget postades i Kärlek. Bokmärk permalänken.

4 svar på Vissa möten gör ett oförglömligt intryck

 1. Singelpappan skriver:

  Så roligt med bröllop!

  Det var länge sedan jag var på något. Skulle gärna gå på fler. Det kan vara riktigt varmt och trevligt!

 2. Kraka skriver:

  Vi var ju bara med i kyrkan. Men det skulle vara roligt att gå på en riktigt stor bröllopsfest. Men det är inte så många jag känner som gifter sig… tyvärr.

 3. Eleonora Vinblad Hovryd skriver:

  Oj!!! Tack för alla fina ord!! För att ni kom till kyrkan och tittade och gratulerade mig, det värmde. TACK!!!

 4. Kraka skriver:

  Eleonora: Jag slösar aldrig med orden så du ska vara säker på att jag menar dem från hjärtat. 🙂
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *