Dan före dan – perfekt och stressfri

Hur stressad jag är beror mycket på i vilket av mina två liv jag befinner mig, det hektiska storstadslivet eller det lugna i den lilla staden. Just nu är jag på jobb i den lilla staden och kan ägna mig åt mig själv och ta det lugnt.

Efter några timmars sömn packade jag ihop mina badkläder och gav mig ut på stan. Först gick jag och åt lunch, crèpes med räkstuvning och sallad. Glögg och en pepparkaka ingick dagen till ära. Efter maten traskade jag iväg till simhallen och simmade 1500 meter. Det var rätt rörligt i bassängen med vågor eftersom simmarna hade träning. Men det är ju bara bra om det guppar och rör sig i vattnet så får jag lite mer autentisk träning inför Dalälven.

När jag simmat klart och druckit kaffe gick jag till Coop. Jag skulle köpa en julklapp till min son, julklappar till katterna och lite annat. Skulle också hämta några biljetter, men naturligtvis hade jag numren i min almanacka och den var kvar på sjukhuset. Så det blev en runda till när jag varit och lämnat mina inköp på rummet.

Nu har jag fixat iordning julklapparna till mina nattkamrater, både dem inatt och dem imorgon natt. Det är inget märkvärdigt, bara något litet. Imorgon ska jag slå in julklapparna till katterna och till min son. Jag har köpt papper med tomtar på.

Nu sitter jag och tuggar julgodis, surfar runt lite på nätet och väntar på att det ska bli dags att byta om och börja jobba igen. Det har varit en bra dag, hoppas nu att natten blir lika bra.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dan före dan – perfekt och stressfri

  1. Snorkfröken skriver:

    God Jul på dig Syster!
    Hoppas nätterna blir lugna och att ni hinner äta lite julmat.

  2. Kraka skriver:

    Tack och God Jul till dig också! Jobbar du helgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *