Mitt spännande liv

Under rubriken Vad händer i banken efter tre skriver Singelpappan om livet utanför bloggen. För visst är det så att vi som bloggar också har en massa vi inte delar med oss av över nätet för allmänt läsande. Jag känner så väl igen mig i det han skriver. Det kan handla om privata delar som jag just vill behålla privata, människor som jag möter på olika sätt och som inte ska lämnas ut, saker som händer på arbetet som, i alla fall i mitt fall, regleras i den lagstadgade tystnadsplikten. Lika ofta kan det vara tidsbrist, vanliga vardagssysslor som inte är ett dugg intressana varken att skriva om eller att läsa. Men oftast är det nog bara för att jag inte känner för att skriva.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Mitt spännande liv

  1. Det allra mesta i mitt liv hamnar inte i bloggen. Och det ska folk vara tacksamma för. För det är ännu tristare än det jag faktiskt skriver om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *