Kulturfyra om mig och webben

 På Kulturbloggen finns något som heter Kulturfyran. Den här handlar om  mig och webben.

1. Vilken webbläsare surfar du med?

2. Minns du första gången du surfade på webben? Själv minns jag att jag besökare japanska och kinesiska hemsidor, som hade engelska versioner.

3. Vad är en bra blogg för dig? Eller varför bloggar du eller varför läser du bloggar?

4. Vad tycker du om Aftonbladets Stora Bloggpris? (Nu kommer lite egenreklam: Kulturbloggen är nominerad i kategorin nöje/kultur – och fram till 22 januari har du chansen att rösta på oss).

  • Jag använder både Explorer och Firefox. Periodvis har jag övervägande använt Firefox. Men jag är väl medveten om att det vore säkrare att gå över till Linux och Ubuntu. Det har bara inte blivit av att lära in och tänka om.
  • Ja, jag minns hur fascinerande det var att söka på AltaVista.
  • Jag tycker om vardagsbloggar om vanliga och ovanliga människors liv. Jag har fått en del vänner, som jag också träffat IRL, genom bloggandet. Min egen blogg handlar helt enkelt om hur det är att vara just jag och leva mitt  liv.
  • Det är bra att bloggar och bloggare blir uppmärksammade och Bloggpriset bidrar till den uppmärksamheten. Det är inte så länge sedan det ansågs rätt allmänt att den som bloggar gör det ”för att de inte har något liv”. Den inställningen är nog rätt ute numera.
Det här inlägget postades i Kulturfyra. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *