Tack underbara Ola Forssmed, du gjorde min kväll

I fredags när jag var på väg till jobbet fick jag ett sms från en av mina vänner som undrade om jag ville föja med till Hamburgerbörs på måndagen och se R.E.A. – Roligt. Elakt. Aktuellt. Eftersom jag skulle vara ledig måndagkväll passade det mig alldeles utmärkt.

R.E.A. har gått i tio år, men är ny för varje sässong med nya aktuella ämnen. Ensemblen består nu av Anders Lundin, Charlott Strandberg, Ola Forssmed och Sussie Eriksson.

Det var förhandsvisning, repetition med publik, inför premiären på torsdag. Vi hade egentligen plats i baren, men erbjöds ett bord och att vi kunde beställa något lätt bara. Det blev osttallrik, rödvin, rababerpaj och kaffe för min del.

Föreställningen gav upphov till många skratt och Ola Forssmed är ju bara så underbart rolig. Teman som togs upp var bland annat det kommande prinsessbröllopet, melodifestivalen, milleniumböckerna och försäljningen av Saab.

Jag kan verkligen rekommendera den här föreställningen om man vill ha en trevlig och underhållande kväll. Förutom att föreställningen var bra fick vi också bra service och maten på Börsen är god, även om jag väl inte kan påstå att varken osttallrik eller rabarberpaj riktigt räknas som mat, snarare som dessert.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *