Ett långsamt farväl

Har gjort min sista natt på det lilla sjukhuset, mitt ettåriga vakariat är slut. Det blev en ovanligt stökig natt med massor att göra. Vanligtvis brukar det vara ganska lugnt med möjligen en eller ett par patienter som behöver lite extra omsorger och vård. Men inatt var det problem med alla och natten gick verkligen snabbt.

Det kändes lite konstigt att gå och lägga mig för några timmar sömn och veta att det var sista gången på länge. För det är inte alldeles slut, jag ska jobba ett överenskommet antal pass under sommaren och igår kom min chef och jag överens om att jag skulle få en timanställning så jag kan ringas in ifall det skulle behövas.

När jag sovit klart gick jag ner en sista gång till IVA för att lämna nyckeln till jourrummet, dricka en kopp kaffe och säga hej då. Jag kommer verkligen att sakna mina arbetskamrater och livet på det lilla sjukhuset.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *