Jebena

Har varit på Jebena och ätit middag med min vän röntgenläkaren. Vi har ätit tillsammans ungefär en gång i månaden de senaste femton åren. Vi började med våra regelbundna träffar när våra barn vuxit upp, men vi känner varann sedan långt innan dess.

Jag har ofta gått förbi Jebena när jag passerat genom T-banans uppgång vid Rådhuset och tänkt att jag borde gå dit. Det är en afrikansk restaurang med etiopisk mat.

Vi valde att äta en mixtallrik med biffkött, kyckling och vegetariskt. Eftersom vi, med rätta, misstänke att maten kunde vara stark valde vi att dricka öl istället för vin. Måltiden avslutades med en kopp cappucino. Jag kan verkligen rekommendera den här restaurangen. Maten är god och personalen trevlig. Inte var det speciellt dyrt heller.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Jebena

  1. snorkfröken skriver:

    Ibland hatar jag att jag inte bor i sthlm. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *