Amazing sci-fi

Under min, ur historiskt perspektiv, relativt korta livstid har en mängd tekniska framsteg gjorts. Saker man i min barndom läste om i spännande och fantasifulla böcker är idag verklighet. Inte minst mitt eget yrkesområde är fullt av teknik och det görs operationer, behandlingar och undersökningar som man inte ens kunde fantisera om för bara femtio år sedan.

På det stora sjukhuset har man vagnar som åker runt i kulvertsystemet med varor. Vagnarna är förarlösa och har något slags huvud som rotorar lite hit och dit som om det tittade sig omkring. Dessa vagnar verkar inte ha ett dugg problem att hitta i det för oss vanliga människor ganska komplicerade kulvertsystemet. Kunde inte låta bli att stanna till imorse och titta lite extra på dessa hybrider mellan fordon och varelser.

                                Amazing Sci-Fi?

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *