Middag i den lilla staden

Några av mina arbetskamrater i den lilla staden har också blivit mina vänner. Idag på eftermiddagen var jag och en av vännerna ute och åt på Restaurang Vita Elefanten. Vi har länge pratat om att gå ut tillsammans, men det har inte blivit av. Men nu ska hon snart sluta på jobbet och flytta till en annan stad och det var i grevens tid att vi kom iväg ut.

Det blev en trevlig middag med god mat och en trevlig stund tillsammans. Jag åt en rätt med räkor i en alldeles underbar sås som huvudrätt. Självklart avslutade vi med friterade bananer och glass.

Efter måltiden var det dags för min vän att bege sig hemåt, hon har redan flyttat från stan. Jag insåg att jag behövde promenera lite extra och begav mig ut i stadens parker och utmed ån som rinner genom staden. Fick syn på flera hösttecken, bland annat kastanjernas taggiga frukter.

Kastanjens taggiga frukter

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Middag i den lilla staden

 1. Lobelia skriver:

  Ja! Höst!!!! Äntligen! Nu börjar min ’prime time’. Tack för att du gav dessa tecken!

 2. Borthy skriver:

  Jag tycker faktiskt det ska bli skönt med höst! Du leder med stegen! Grattis!

 3. Kraka skriver:

  Ja, visst är hösten fin!

  Borthy: Jag tror att Linda leder, men att hon nog inte lagt in sina steg senaste dygnet. Men vi kämpar på rätt bra alla tre tycker jag. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *