Häxa på AT-fest

Den här helgen är det halloween, en helg som sedan 1990-talet firas av många även i Sverige. Helgen sammanföll i år med AT-festen, en fest som ordnas av de läkare på Enköpings lasarett som just är klara med sin AT-tjänstgöring. Till festen är sedan alla som arbetar på sjukhuset bjudna.

Årets tema var som sagt halloween och vi var många som klätt ut oss till häxor, djävular och annat från en värld av skräck och obehagligheter. Något som däremot inte var obehagligt alls var maten. Maten var absolut himmelsk! Det var kycklingfilé i skivor, potatisgratäng, sallad och något slags goda snittar. Till dessert var det banana-split. Det serverades vin och öl, ungefär ett till två glas. Den som sedan ville ha mer kunde köpa i baren.

Festhäxa

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Häxa på AT-fest

  1. majan skriver:

    Hahahahahaha
    Snygging!
    Hälsa Onebying!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *