2. Your first love – Min första kärlek

Han hette Torbjörn och var kompis till min bror. Jag var nog ungefär 5 år och dödligt förälskad. Eftersom min bror är 9 år äldre än jag så var väl Torbjörn det också. Egentligen minns jag inte så mycket från den här tiden annat än att jag fick hjärtklappning varje gång jag såg honom.

Egentligen är jag inte så bra på det här med kärlek och det har väl egentligen aldrig fungerat särskilt bra i relationer. Men en av mina tidiga kärlekar var J. Vi var jättenära vänner under ett läsår och tillbringade massor av tid tillsammans. Vi var aldrig ihop men kunde stå och kramas hur länge som helst när vi skulle säga hej då. Det var inte förrän många, många år senare som jag förstod att jag varit kär i honom. Efter sommarlovet var han försvunnen ur mitt liv och det tog mer än trettio år innan jag träffade honom igen.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *