Det var så länge sedan

Det är länge sedan jag unnade mig en måndagsbakelse efter jobbet. På Thelins vid Fridhemsplan har jag inte varit sedan de byggde om och det är väl minst två år sedan, om inte mer. Men idag hade jag en avkopplande stund med en Budapest, gott kaffe och några riktigt spännande samtal att tjuvlyssna på. (Jodå, jag vet att det är fult att tjuvlyssna men om man pratar så högt att man fyller hela lokalen med sitt prat så får man skylla sig själv.) Flera av personerna man pratade om var personer jag känner eller känner till. 😀

Måndagsstund med bakelse i mund

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det var så länge sedan

  1. sladdertackan skriver:

    Å det var länge sedan jag fikade där. Vad gott det ser ut! Läser du boken? Är de bra? Du har väl inte missat att jag har en bokblogg också.
    http://sladdertackansbokhorna.blogspot.com/

  2. Kraka skriver:

    Ja, jag känner till din bokblogg även om jag inte varit inne på den på ett tag. Jag har haft en låååång period med alldeles för mycket att göra och hinner inte gå in och läsa på alla sidor jag vill numera. Men det ska väl bli bättre…
    Ja, jag läser den här boken, Dömd till fängelse, och den är riktigt bra och spännande. Jag har hunnit ungefär halva. Inte ens nöjesläsning har jag hunnit på länge, men köpte några skönlitterära för ett tag sedan. Det är ingen deckare, men en spänningsroman. Kommer inte precis ihåg vad den genren heter. Men jag kan verkligen rekommendera den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *