I vårsolens glans

Under mina dagar i  Göteborg passade jag även på att besöka Kungälv. Min väninna skjutsade mig dit och jag var där strax innan jag avtalat möte med min nya chef.

Jag blev väl mottagen och visad runt på avdelningen och fick sedan ha ett samtal med den person som håller i scheman och annat praktiskt som inloggning till datorer, parkeringsplatser med mera. Det var en positivt upplevelse och jag ser fram mot en sommar där.

Efteråt kom min vän tillbaka och hämtade mig och vi tillbringade sedan en dag i Kungälv. Vi började med att besöka ett café och kunde till och med sitta ute och dricka vårt kaffe. Riktigt skönt var det i vårsolen.

Dagen tillbringades sedan med besök i diverse affärer, allt från Bräckboden hos Göteborgs Kexfabrik till en lite exklusivare boutique där jag hittade en klänning att ha på en av de fester jag är inbjuden till i sommar. Jag hann till och med besöka biblioteket och skaffa mig ett lånekort.

 

Årets första kaffe utomhus, Kungälv

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på I vårsolens glans

  1. Lobelia skriver:

    Nämen? Vafalls? Ska det jobbas härnere i sommar? Vad kul! Känn dig bokad! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *