Livbojen – En andra chans för övergivna katter

Livbojen är en ideell förening i Eskilstuna som tar hand om och hjälper hemlösa katter att få ett nytt, kärleksfullt hem. Många är de katter som genom Livbojen fått en ny chans i livet.

Det senaste dygnet fick man in en katt som var svårt vanskött. Den var helt tovig i pälsen och alldeles utmärglad. Många,  veterinärer, Livbojens volontärer och andra, hjälpte till med både direkta vårdåtgärder och med att skänka mat och saker för att den lilla kissen skulle klara sig. Tyvärr hade vanvården gått för långt och den svårt utmärglade katten dog av svält.

Jag vill här skicka en hälsning från mig och mina två katter, Xanthos och Ferdinand, och tacka för det enorma engagemang ni har för alla dessa stackars övergivna, misshandlade och illa utsatta katter.

Jag vill uppmana alla vänner som läser min blogg att titta in på Livbojens hemsida och att skänka en gåva. LIvbojen är helt ideell och har inga kommunala bidrag. Du kan antingen skänka mat, kattleksaker, filtar eller ge en penninggåva.

Livbojen har konto på SEB
Clearingnummer: 5694  kontonummer: 0187723

Inlägget är uppdaterat 2012-01-26 med Livbojens nya kontonummer.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *