Bäst att börja med en mall

Om det nu ska bli lite bättre kontinuitet i bloggandet under hösten är det bäst att jag börjar med att använda en av de mallar jag använt tidigare.

När gick jag upp?

Jag gick upp strax efter 07.30

Samtalsämne/tankar vid frukosten?

Började med att kolla över nyheterna i Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter. Sedan tittade jag på Ung och bortskämd och kunde lätt konstatera att det är föräldrarna det är fel på. Att skylla på att man är ensamstående och därför måste göra allt för att kompensera sina barn är så dumt så man undrar om det finns mer än två  celler i hjärnan på de här föräldrarna och de två cellerna är konstant osams.  Det är ju just när man är ensam vuxen i hushållet som man tidigt måste dela upp uppgifterna i hemmet mellan sig själv och sitt barn. Mitt liv hade aldrig fungerat om inte min son redan på lågstadiet fått ta ansvar för delar av matlagning och städning. Vissa av de här ungdomarna hade aldrig varit inne i en mataffär, än mindre hade de en aning om vad man ska handla för att få matpengarna att räcka.

Vad serverades?

Kaffe, flera koppar. Till kaffet åt jag rostat bröd med messmör. 

Vad gjorde jag sedan?

Jag tar  ett varmt vad och klär sedan på mig. Åker iväg ner till Kista Centrum för att teckna ett medlemsskap i Akademibokhandelns bokcirkel. Det visar sig vara ett par dagar för tidigt och jag bestämmer mig för att äta lite istället.
Efter maten åker jag till Görväln för att promenera i det fina vädret. Blir ungefär en timmes promenad.
När jag kommer hem igen lägger jag mig för att vila, de är en av mina sista lediga dagar innan jag ska börja på mitt nya jobb. Dessutom har jag ont i mitt vänstra ben. Känns som en muskel som knutit sig.
Vaknar vid 21-tiden och går då upp för att göra en kopp kaffe. Sitter vid datorn en stund och sedan blir det dags att sova igen.

Köpte jag något?

Jag köpte en hamburgare, Supreme, på MAX. Kaffe får man gratis hos dem. Jag var inne på Lindex och köpte trosor. På vägen hem från promenaden stannade jag på MacD i Barkarby och köper en mellanläsk, en Cola Zero, efersom jag var outhärdligt törstig.

Struntade jag i något som jag hade tänkt göra?

Jag hade, med ett stort eventuellt i tankarna,  funderingar på att åka till Sundbyberg där man har haft något slags gatufest ikväll med öppna affärer och servering av mat ute fram till klockan 22. Men när min väninna svarat att hon inte hann med det så kände jag mig lättad, låg ju redan nerbäddad  med en bok.

Middag?

Förutom hamburgaren, som jag åt till lunch, tinade och värmde jag några köttbullar som jag åt med hackad gurka. Var inte hungrig alls.

En bra sak som hände under dagen?

Det bästa under dagen var promenaden ute vid Görväln.

Vad tänker jag när jag läser mina svar?

Tänker på hur trött jag är efter sommaren och hur långt, relativt sett, det är kvar till min semester.

Den som känner för det får gärna också svara på frågorna. Det är bra att titta tillbaka och reflektera lite vad det blev av dagen.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *