Söndagmorgon – eller hur var det nu?

Tidig morgon en ledig dag, en tisdagsmorgon. Jag var ledig igår också, men eftersom jag jobbat natten innan så gick större delen av dagen bort för att sova. Åtminstone kändes det så, för när jag räknade ihop vad jag sovit var det mellan tre och en halv och fyra timmar. Inte undra på att jag var trött på kvällen.

Igår fylldes dagen av lite shopping på vägen hem från jobbet, köpte bland annat årets första tulpanbukett till mig själv. Hittade också spännande ketchup med balsamic-vinäger.
Hela efermiddagen gick åt till en mail- och sms-diskussion i en styrelsefråga i en förening där jag är med.

På kvällen hade vi vår sista träff i föreläsningsserien I Paulus fotspår med Göran Agrell. Nu är det bara själva studieresan kvar, en resa jag hoppas ska bli spännande och ge lite extra insikter i biblisk historia.

Jag fick skjuts hem och det var verkligen precis vad jag behövde. Det hade varit driftstopp i värmeanläggningen i Spånga församlingshus och det var sjukt kallt. Jag frös så jag skakade och vår snälla förvaltningschef kom med en pläd och la över mina axlar. Jag blev inte varm förrän långt in på kvällen när jag var hemma och låg nerbäddad.

Idag har jag många planer för dagen. Gick upp tidigt för att färdigställa ett antal stipendiedokument inför RKS:s studentstipendieutdelning på fredag. Jag har mallen för diplomen och numera är det ett lätt och snabbt arbete. Men jag minns första gången jag skulle göra de där diplomen och fick göra om massor av gånger för jag visste inte hur man skulle göra för att det inte skulle krångla. På den tiden var det jag som delade ut dem och jag var tvungen att skriva ett tal också, fundera ut hur jag skulle klä mig och köpa blommor. Nu slipper jag det och kan luta mig tillbaka och ägna mig å annat, till exempel att leka söndagmorgon med lite lyxigare frukost. 🙂

På Spotify: Flicka med guld (”Jag gör om alla söndagar till lördag ikväll…”) Joakim Thåström

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *