Nattskrutt

Så blev det en sådan där natt igen då jag är uppe och skruttar till ingen nytta. Vaknade vid halv tre efter att lagt mig riktig tidigt. Ofta blir det inte så mycket sömn den dagen jag vakar av, eller så blir det för mycket sömn under dagen. Oavsett vilket brukar jag vakna mitt i natten, känna behov av en rejäl kopp kaffe och blir sedan sittandes några timmar.
Just i natt har jag ägnat mig åt att kolla in lite bloggar jag aldrig besökt tidigare.
Men nu är de nog bäst att se till att få lite sömn, ska upp ganska tidigt och har en hel del inplanerat under dagen. So long folks!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nattskrutt

 1. Ingrid skriver:

  Jag beundrar er som orkar jobba natt!
  Det måste vara svårt i skiftena mellan att arbeta natt och sova natt.
  Min mamma gjorde det under några år och det fungerade bra för henne, men hon saknade gemenskapen med arbetskamraterna, så hon gick tillbaka till vanlig tjänst. Hon jobbade på pensionärshemmet i Klintehamn och det var bara en person där nattetid.
  Ha en fin dag!
  Kram, Ingrid

 2. Kraka skriver:

  Eftersom jag jobbar med intensivvård så är vi ju ett gäng som jobbar ihop. På min nuvarande arbetsplats är vi tre sjuksköterskor, tre undersköterskor och en läkare på natten. Är det extra mycket kan vi ha en fjärde undersköterska. Det är med andra ord inget ensamjobb. Att inte ha några arbetskamrater måste vara trist…
  Ha en bra dag du också Ingrid! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *