Spännande värre…

Idag kom instruktionen till det nya bokningssystemet i våra tvättstugor. Det skulle varit igång den 15 januari, men något dataproblem gjorde att det blev senarelagt. Men nu ska det alltså börja den 1 februari.

För den som är van vid datorer och har en smartphone kommer det att bli väldigt behändigt med bokningen. Det allra bästa, och för min del mest välkomna, är att dörren till tvättstugan bara kommer att kunna låsas upp av den som har bokat tvättiden. Förhoppningsvis innebär det att man slipper stulna tvättider, och framför allt, stulna kläder. Minns fortfarande med rysningar hur jag kom på en person med att stå och bläddra bland mina trosor i torkskåpet.

Jag laddade  ner appen direkt och har nu beställt användarnamn och lösenord för att kunna boka. Man kan boka direkt på en tavla inne i groven också. Man öppnar då bokningssidan med sin nyckeltag och får fram bokningssajten på en display. Men i övrigt gör man på ungefär samma sätt som i datorn eller telefonen. Inga konstigheter alls, eller hur?

Det här är den nya tekniken och jag ser fram mot att den utvecklas mer. Hoppas nu bara att alla klarar av den. Jag vet en hel del personer som inte är så teknikorienterade och som tycker att till och med en vanlig mobiltelefon är för komplicerad.

Maskinerna är våra vänner på Spotify med Kjell Höglund.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Spännande värre…

  1. elin skriver:

    Borde gå bra det har funkat i våran förening sen 2007.B-)

  2. Kraka skriver:

    Haha… Du känner inte vår förening…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *