Första kvällen med Harry

Ikväll har jag varit på bokcirkel i Kyrkvillan i Enskede. Jag var lite orolig att det skulle vara bara tonåringar där, men det visade sig vara en helt obefogad oro. Vi var sex vuxna som tillsammans diskuterade första delen av böckerna om Harry Potter, Harry Potter och de vises sten.

För mig är Harry Potter en ny bekantskap, jag har länge tänkt att jag ska läsa böckerna men inte riktigt fått in det i mitt pressade tidsschema. Men när jag såg att vår tidigare musiker i Kista, som nu jobbar i Årsta, David, skulle ha en bokcirkel om Harry Potter blev jag intresserad och anmäde mig. Det är beslut jag inte ångrar.
De andra i cirkeln hade läst alla böckerna flera gånger både på svenska och originalspråk och sett filmerna.

Direkt när jag kom hem loggade jag in mig på den internetbokhandel jag brukar handla från och beställde bok nummer två, Harry Potter och Hemligheternas kammare.

Det här inlägget postades i Böcker, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *