Himlen är oskyldigt blå

Idag är himlen alldeles blå utan ett enda moln. Det känns som vår i luften och helst hade jag varit ledig och gjort en utflykt med matsäck och hela kittet. Men vardagen ställer sina krav och dagen har handlat om tvätt, pappersjobb och en del ärenden. Och så ska det ju jobbas också förstås.

*Ted Gärdestad sjöng om blå himmel: Himlen är oskyldigt blå

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Himlen är oskyldigt blå

  1. Ingrid skriver:

    Här ha himlen också varit blå och vacker i flera dagar nu. Men kallt är det fortfarande och i morse var björkarna alldeles vita av frost. Det såg rätt snyggt ut faktiskt med vita björkar mot den blå himmel.

    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *