Vardagsmiddagsträff

En av mina vänner och jag har träffas ungefär en gång i månaden för att äta middag tillsammans. Vi började någon gång i mitten av 1990-talet så det har blivit några gånger. Örtagården vid Östermalmstorg har vi inte besökt på ganska många år och beslutade oss därför att gå dit idag. Det var en hel del nytt där, bland annat nya ägare och man serverar inte längre starka drycker så det fick bli vatten istället för vin. Det är heller inte längre helt vegetariskt utan buffén innehåller numera både fisk och kött.

 

 

Salladsbuffén

 

 

 

Den turkos inredningen kändes vilsam både för öga och själ

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vardagsmiddagsträff

  1. Gunnel skriver:

    Hej! Hittade hit när jag läste Mi´s blogg. Alltid kul att hitta en ny blogg. Hälsningar, Gunnel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *