Idag har jag skott mig

Det började helt vansinnigt med att jag inte kunde hitta min ena sko. Jag skulle gå ut och klädde på mig. När jag skulle ta på mig skorna stod där bara en sko. Självklart visste jag att jag hade båda på mig när jag kom hem i natt och blev därför allt med bekymrad vad som kunde hänt. Jag till och med sms:ade till min son och frågade om han möjligen varit hemma hos mig under natten då jag sov. Tänkte att han kanske råkat sparka till skon så den åkt ut genom ytterdörren och att sedan någon slängt den i sopnedkastet.
När han sent om sider svarade var mysteriet löst och allt som det skulle igen.

När jag inte hittade den där skon letade jag fram ett par andra, lite äldre skor, som jag tog på mig. Men innan jag kom iväg löste sig allt, det var troligen någon av katterna som råkat springa på skon och fått den att flytta sig in under en möbel en bit därifrån.
Men nu hade jag ju redan skor på fötterna och brydde mig inte om att byta. Hann dock bara till gården på grannföreningen innan jag började funder över varför det kändes så konstigt. Kunde snabbt konstatera att det var hål under den ena skon. Gick därför hem för att dels byta skor dels kasta dessa utslitna i sopporna. När jag kom hem kunde jag konstatera att det även var hål under den andra.

Bytte nu till de skor jag tänkt mig från början, även de ganska bedagade men ännu utan hål. Men det skulle nog kunna tänkas vara en tidsfråga och jag bestämde mig därför för att göra ett besök i Ecco-affären i Kista centrum. En tusenlapp fattigare, men ett par skor rikare, kunde jag nöjt gå därifrån.

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Idag har jag skott mig

 1. Louise skriver:

  Det är så viktigt det man har på fötterna. Jag har i många år haft hallux valgus problem. Båda fötterna är opererade, så lite bättre är det. Jag slipper den huggande smärtan i alla fall. Däremot är det enormt viktigt att jag har sköna skor på mig. Det var länge sedan jag kunde köpa mig ett par billiga skor, för att jag hade lust. Numera är det dyra skor med hög kvalité som gäller. Dessvärre måste även de bytas ibland. Men jag vägrar byta vartannat år, så som det rekommenderas.
  Man är ju inte gjord av pengar precis …

  Dina nya skor ser jättesköna ut. Hoppas att du kommer att trivas med dem länge … 🙂

  • Kraka skriver:

   Jag köper mest Ecco som jag vet är både bra och sköna så jag tror att de kommer att bli bra. Men visst är det mycket pengar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *