Kort och komprimerat

Det blev en kort och  komprimerad ledighet,med sina trettioåtta timmar  två timmar längre än den veckovila lagen föreskriver. En ledig natt, alltför kort för att jag ska känna att jag återhämtat mig, varken till kropp eller själ.
Hann i alla fall med en hel del på den lediga tiden även om det inte blev speciellt mycket sömn.

Började med en tur in till city för att titta på Samsungs nya telefon, Galaxy S4. Därefter en tur till Kista där jag sammanstrålade med min son för ett ärende jag vill ha honom med på.
När vi var där bjöd han mig på kaffe och en burgare och jag fick en trevlig present av honom. Det är verkligen trevligt med en vuxen son!

På kvällen hade jag och en kamrat Helgsmålsbönen i Akallakyrkan. Vi var många där och det var trevligt vid kaffet efteråt. Min vän Petter hade kommit dit också för att spela på flygeln vid psalmsången. Vi hade bestämt att han skulle göra det innan han och jag gick ut senare på kvällen för att äta middag.

Idag har jag haft hand om kyrkkaffet i Kista kyrka. Det var många där, men inte fullsatt eftersom nog många valde att gå på konserten som skulle vara kl 16. Tror att det var en fin konsert, men jag valde att använda tiden till att sova ett par timmar istället.

 

 

 

Fick en vacker, vårlig, ryggsäck av min snälla son

 

 

 

 

 

 

Altarblommorna i Akallakyrkan var så underbart vackra

 

 

 

Stor, läcker räckmacka i Viktoria Towers restaurang på bottenplanet

 

 

Efter maten åkte Petter och jag upp till skybaren och drack ett extra glas vin.

 

 

Man behöver inte gå långt för att hitta tecken på att våren är här. Nu är backarna i vår bustadsrättsförening fylda av vitsippor

 

Det här inlägget postades i Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kort och komprimerat

  1. Petter Kringberg skriver:

    Men det var trevligt uppe i höjden .-) Tack för att jag fick komma och spela med Er 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *