Igår eftermiddag…

Igår eftermiddag, efter Första Maj-firandet, passade jag på att träffa C som jag jobbade mycket tillsammans med tidigare och som jag bara haft kontakt med på Facebook de senaste åren.
Vi var på Café Magnifik och jag som inte ätit någon lunch åt en bakpotatis med kyckling och curryröra. Det var verkligen trevligt att träffas och sitta ner och prata. För mig var det dessutom första gången på uteservering i år.

Eftersom jag hade bilen på sjukhusparkeringen tog jag sedan en promenad bakvägen och tittade på blommor. Enköping är känt för sina planteringar och växter.

 

 

Gamla bekanta sedan min tid i Enköping

 

 

 

Blommor nere vid vattnet

 

 

 

Krokus i lila

 

 

 

                                            Vita krokus

 

 

 

Skilla, en av mina favoriter

 

Jag får syn på några hundar som leker, men sikten är skymd och jag ser ett märkligt djur. Går vidare men måste vända tillbaka för att se om jag verkligen sett ett lamadjur. Det har jag inte, det är stenar som man kan sitta på i form av får

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *