Läsa om böcker – Bokbloggsjerka 24-27 maj

Bokbloggsjerka handlar, som det låter, om böcker.  Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga är: Brukar du läsa om böcker?  Om du klickar på länken hittar du de andra som också svarat på frågan.

Jag brukar vanligtvis inte läsa om böcker om det inte är medicinsk litteratur där jag behöver friska upp kunskaperna för att göra ett bättre jobb.
Men just nu lyssnar jag faktiskt om några böcker där jag läst i ”oordning” och inte riktigt har koll på personernas liv. Men rent generellt är det nog så att jag inte läser om böcker av den anledningen att det känns som slöseri med tid och det finns ändå så många böcker jag vill läsa och inte hinner med.

Det här inlägget postades i Böcker, Bokbloggsjerka 2013. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *