Den lilla flytten som blev stor

Under helgen som varit, från torsdag till måndag, har jag jobbat nätterna. Men eftersom det varit fint väder har jag suttit ute mycket i trädgården som hör till huset ovanför där jag bott. Det var ett rum ledigt, som inte var uthyrt den här sommaren, och jag passade på att sitta på uteplatsen där.

I förrgår kom de jag hyr av, de som äger husen, förbi och vi pratade lite om hur skönt det var att sitta där. Jag sa att jag skulle maila dem och ställa mig i kö för just det rummet nästa sommar.
Efter ett tag kom C tillbaka och sa att hon kunde hämta nyckeln och att jag kunde byta rum om jag ville.

Nu är allt flyttat, jag hade betydligt mer än jag trodde som skulle bäras ner och upp till mitt nya rum. Idag på eftermiddagen har jag frostat av kylen, dammsugit och torkat golven och till sist också lämnat nyckeln.
Nu återstår att organisera i mitt nya rum, men det får bli lite pö om pö under helgen när jag sovit mellan mina arbetspass. Nu ska jag chilla lite och ladda inför ännu en fyranattshelg på intensiven. Är ledig inatt också och ska verkligen se till att sitta på min fina uteplats.

 

 

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Den lilla flytten som blev stor

  1. lilja skriver:

    Vilken ljuvlig plats du har hittat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *