Höll nästan på att inte hitta hem

Att inte hitta hem brukar vara ett tecken på att något är galet, att man håller på att bli förvirrad. Nu är det dock inte så illa, det är bara så att man lagt om vägen sedna jag var hemma och körde i det området senast. Men det var inte ordentligt skyltat och dessutom mörkt.

Det började med att jag kom från Spånga prästgård och skulle ut på E18 mot Hjulstakorset och rondellen där. Man har nu byggt en ny väg sedan jag körde där senast och som kändes rätt från det hållet. Det var den inte och jag kom upp i en rondell som låg ovanför vägen och där fanns bara två val, antingen kunde jag åka upp i Tensta eller åka tillbaka mot Rinkeby och avfarten mot Kista från det hållet.
När jag sedan skulle över i rätt fil mot Kista var det så mycket trafik att jag blev tvungen att åka rakt fram. Nu kändes ju inte det som någon större fara och jag bestämde mig för att vända vid Bromma blocks.
På vägen tillbaka visade det sig att man spärrat av med koner och det var minst sagt förvirrande var man skulle köra. Till råga på allt dök det upp ett utryckningsfordon bakom mig och jag blev tvungen att flytta mig i sidled och plötsligt var jag instängd i en blindfil. Kryssade mig ut på vägen mot Ursvik och kunde sedan, utan ytterligare missöden, ta mig fram till Kista och hemåt. Gissa vad jag gillar vägbyggen…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *