Till Tröst – FEBE-dagen 2013

Föreningen FEBE är en stödförening för föräldrar som mist ett barn. Föreningens ursprung är den tragiska bussolyckan i Norge 1988 då många barn och några vuxna omkom under en skolresa. Föreningen bildades 1995 och namnet FEBE kommer av den första diakonen i Bibeln som hette Febe.

Varje år i oktober samlas man för en gemensam dag i Kista kyrka, den dagen avslutas alltid med en konsert dit alla är välkomna. Jag var och lyssnade på konserten igår, en upplevelse som gick rakt in i hjärtat.

I år medverkade Kista kyrkas egen kör Järva Röster tillsammans med Per-Erik Hallin. Man framförde en rad sånger med utgångspunkt från temat tröst.

”Ibland måste jag ut, se om vingarna bär. Trött på gamla spår
Men jag vet att du alltid finns nära mig och därför måste det vara så här.
Måste det vara så här.”

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Till Tröst – FEBE-dagen 2013

  1. GeddFish skriver:

    God kväll. Har kikat lite i din fina blogg. Läsvärd! Och detta inläggs innehåll är behjärtansvärt. Jag höll på att mista min yngsta dotter för 21 år sedan… men det gick väl. Ha det bra♥

    • Kraka skriver:

      FEBE är en väldigt livaktig förening och vi är så glada för vår FEBE-dag i Kista kyrka. Vad de egentligen gör i föreningen har jag ingen aning om, men det är trevliga människor som jag träffat i kyrkan i samband med deras möten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *