Ett dyrt toabesök

Efter en jobbig natt med en oändlig ström av arbetsuppgifter var det så äntligen dags att åka hem. Jag traskar iväg till bussen, sätter mig sedan tillrätta och somnar.
Jag vaknar precis lagom för att se hur vi lämnar Nordstan och åker vidare. Bara att gilla läget. Nästa hållplats är Heden och det är fortfarande nära till spårvagnen.
Men jag behöver absolut uppsöka en toalett. Den ursprungliga tanken var att passera Centralstationen och kosta på en tia. Men nu är jag alltför långt bort.
Jag funderar på en rad olika alternativ men inser att problemet är akut. Alltså får det bli första bästa ställe vilket visar sig vara café Cappuccino. Men det är inget ställe där man helt diskret kan smita in på toa och sedan försvinna lika diskret. Alltså måste jag dricka en kopp kaffe och till det tar jag en lussebulle. Allt som allt går det på femtiotvå kronor.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Ett dyrt toabesök

 1. Ingrid skriver:

  Är nöden väldigt stor är hjälpen nog värd sina 52 kronor. 😉
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Ja, dessutom fick jag ju en kopp gott kaffe och en stor lussebulle. Men jag hade knappast satt mig på ett café just då om jag inte behövt låna toaletten. Men jag kommer absolut att gå dit igen, såg att de hade fina mackor också. Det får bli en annan gång, kanske efter träningen någon dag. Ligger ganska nära den SATS jag går på i Göteborg.

 2. Frudin skriver:

  Men jag förstår att en toa med de trevliga fördelarna som kaffe och bulle kostar lite mer 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *