Inte den bästa av fredagar, men den får duga

Som jag sett fram mot den här ledigheten! Inte för att jag planerat något speciellt, men för att jag äntligen skulle vara ledig lite längre. Kanske längtade jag extra mycket just för att jag inte skulle packa och åka någonstans utan istället bara vara.

Jag sov till ungefär klockan 16 och sedan drack jag lite kaffe för att känna efter hur jag egentligen mådde. Men nej, bra mådde jag inte!

Det var bara att skippa planerna på att åka och träna, man ska inte träna när man är sjuk. Men eftersom jag frös så hemskt bestämde jag mig för att ändå ta en tur in till stan och värma mig med lite bastu. Efteråt åt jag en liten cheesburgare och drack en kopp kaffe.

Kvällen får ägnas åt maximal vila i sängen och film. Jag har både Fröken Fridmans krig och På spåret att titta på. Imorgon är en annan dag och kanske mår jag bättre då.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *