Det hänger inte på vad jag gör, men vad jag skulle kunnat göra

Igår var det lördag och därmed också lördagkväll. Hela dagen höll jag mig inomhus och kollade lite på ett studieprogram om människans historia. Intressant och trevligt! Absolut inget att klaga på.
Slutligen gav jag mig iväg, tog bussen ner till Angered och sedan en annan buss till Bäckebol för att köpa mat och mineralvatten. Sedan samma väg tillbaka.
Jag var rätt trött när jag var tillbaka på rummet, men jag värmde maten och drack ett glas vin. Det var ju trots allt lördag. Men sedan satte hostan igång av sällan skådad intensitet. Trodde ja gskulle hosta sönder mina revben.
De var inte en sådan lördagskväll jag tänkt mig när jag fantiserat om hur skönt det skulle bli att vara ledig. Kanske hade jag ändå valt att stanna hemma, men nu hade jag inget val. Jag var tvungen att stanna där jag var. Trött och utmattad.
Idag mår jag bättre, visserligen trött men inget halsont just nu. Den här Trettonhelgen blir inte vad jag tänkt mig liksom dagarna innan inte heller blev det.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *