360 Återvinning – Bild 8 av 365

I fotoutmaningen 365 foton ska man under året blogga och lägga upp bilder ur en på förhand bestämd temalista.
Helst ska man hinna blogga alla teman under året. Man har också rätt att byta ut 52 av listans teman mot egna och det ska då tydligt framgå att så är fallet
En länk till temalistan för 2014 kan du hitta om du klickar på den här länken.

 

Det ser ut att vara dags att bära ut kassen till stationen för återvinning.

logga2014

Det här inlägget postades i 365 foton 2014. Bokmärk permalänken.

2 svar på 360 Återvinning – Bild 8 av 365

 1. Bosse Lidén skriver:

  Det är nog dags. Själv fyllde jag en hel bil idag. Konstigt nog hade de tömt containerna så jag slapp trycka ner mina bidrag. Får man reda på dagens fototema i förväg?

  • Kraka skriver:

   Man får en temalista för året och sedan får man ta dem i vilken ordning man vill. Man måste heller inte lägga upp en bild varje dag, man kan lägga upp fler någon dag och ingen vissa. Man får också byta ut 52 av årets teman till egna om man inte kan hitta bilder till alla teman, eller har någon bild som man tycker ska vara med. De utbytta bildar sedan underlag för kommande års temalista.
   Helst ska man ju försöka få ihop alla 365 temabilderna under ett år. Får se om jag håller ut, det kan vara nog så besvärligt att jaga lämpliga bilder mitt i vardagen.

   Jag brukar vara duktig och gå ut med min återvinning här, vi har stationen alldeles utanför. Men det regnar ju varenda dag och har så gjort i flea veckor så jag drar mig för att stå där och bli genomblöt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *