Julen varar inte alls till påska

I söndags var det familjegudstjänst med julgransplundring i Kista kyrka. Jag var där, men avstod från att dansa eftersom jag både saknade ork och var ordinerad vila. Men efter dansen var det kaffe med både korv och fikabröd. Dessutom hann jag prata med ett antal människor jag känner.
Vi hälsade Göran Capron Lundqvist välkommen tillbaka till Kista och vår Kyrkoherde Gunnar Tingström höll i gudstjänsten. Det är synd att Gunnar inte bor i vår församling, det gör verkligen skillnad om kyrkoherden är en del av lokalsamhället eller bara pendlar in för sitt arbete.

 

 

Familjegudstjänstens predikan handlade om De tre vise männen.

 

 

Efter gudstjänsten var det dans kring granen med alla de traditionella danssångerna. Så går vi runt ett enebärssnår…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *