4 Ankomst – Bild 24 av 365

I fotoutmaningen 365 foton ska man under året blogga och lägga upp bilder ur en på förhand bestämd temalista.
Helst ska man hinna blogga alla teman under året. Man har också rätt att byta ut 52 av listans teman mot egna och det ska då tydligt framgå att så är fallet
En länk till temalistan för 2014 kan du hitta om du klickar på den här länken.

För mig betyder ankomst från Stockholm till Göteborg att jag behöver fylla på med koffein och en kopp kaffe tillhör basic. Här fikar jag med en grov, mörk bit bröd som heter Tor och ett par skivor ost. Jag har alltid massor med packning, men den här gången blev det mer än vanligt och jag fick lägga en del i en extra papperskasse. Det är tungt att släpa tvätten fram och tillbaka, smutstvätt hem till Stockholm och ren tvätt tillbaka till Göteborg. Men tillgång till tvättstugan ingår inte i mitt kontrakt.

logga2014

Det här inlägget postades i 365 foton 2014. Bokmärk permalänken.

2 svar på 4 Ankomst – Bild 24 av 365

 1. Åsa skriver:

  Men kära nån! Klarar Du att tvätta bara när Du är här? Det är ju typ en gång/ månad?! Hos oss går tvättmaskinen var 3:e dag!
  Men det gäller väl att lägga upp ett redigt förråd med strumpor,trosor och bh:ar förstås. För att inte tala om lakan och handdukar( minns när jag var barn och vi bytte lakan en gång per månad!Jösses! Fast bland undrar jag om man kanske är lite för överhygienisk nu för tiden?! Och egentligen har jag faktiskt inte en susning om hur ofta folk byter nuförtiden? Hos oss byter vi lakan och handdukar varje torsdag; är det lite eller är det mycket eller är det normalt, tro?)

  • Kraka skriver:

   Hur ofta som är normalt att byta lakan varierar nog från familj till familj. När jag bodde på internatskola fick vi byta lakan varannan vecka. Det gör jag här nere också, men har man husdjuren i sängen passar varje vecka bättre. Handdukar behöver väl oftast bytas minst en gång i veckan.
   Och ja, jag har nog onormalt många trosor och sockar. Idag uttökade jag sockförrådet med ytterligare 10 par. BH:ar tvättar jag för hand och de är därför inte lika många. Att jag har en megastor T-shirtsamling känner du ju redan till. Egentligen har jag nog väldigt många lakan också, om jag tänker efter…
   Tvättar nog var tredje till var fjärde vecka även när jag bor hemma och det fungerar fint. Men det gäller att packa bra när man ska frakta tvätt – smutsig eller ren – på tåget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *