När till synes små saker blir till stora projekt

Livet innehåller mängder av små saker som måste fixas. Som idag, då jag återigen var tvungen att fixa med en förstörd resväska. Det är ju inte länge sedan jag köpte en ny för att den gamla gått sönder av LuftHansas hårdhänta behandling. Den här gången var det British Airways som kastat väskan så hårt att den spruckit rakt av.
Nu hade jag emellertid tur eftersom väskan har 5 års garanti och alltså inte alls är av så dålig kvalitet som BA ville påskina. Jag fick helt enkelt en ny, likadan, väska av Accent och därutöver tog de helt hand om kravställandet på British Airways.

Men trots att allt gick så geschwint och problemfritt så tog det mig en halv dag. Jag skulle in med väskan, sedan förflytta mig till en annan av deras butiker eftersom de inte hade någon i rätt storlek hemma, och sedan hem med väskan igen. Det blev ett halvdagsprojekt den här gången. Förra gången tog det mig två hela dagar eftersom jag då också var tvungen att sköta kontakterna med flygbolaget. Tröttsamt!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på När till synes små saker blir till stora projekt

 1. S/Y Endeavour skriver:

  God morgon!
  Vilket strul! Skönt det löst sej nu.
  Har haft liknande på den tiden jag hade småbarn
  och barnvagn på flyget.
  Här skiner solen idag, ser ut att bli en fin dag.
  Ha de gott
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *