En av alla dessa morgnar

Har sovit urdåligt inatt. Inte för att jag på något sätt varit orolig eller ens drömt mardrömmar. Nej, bara för att jag var trött efter jobbst igår och sov nästan lika länge som om jag skulle jobbat.
Möjligen berodde den dåliga sömnen på att jag åt alldeles för sent, det är nog inte bra att äta strax innan sovdags. Men jag var hungrig och hade inga speciella planer annat än lite tittande på  play/film.

Nu är det morgon och jag sitter med mitt kaffe och undrar vad jag ska göra med den här dagen. Jag ska jobba hela helgen och kan därför inte välja något allför tröttande, behöver vara i arbetsfört skick till natten. Hade jag varit ledig skulle jag haft tusen och en planer…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på En av alla dessa morgnar

 1. Bosse Lidén skriver:

  Ingen bra start om man sovit urdåligt. Hoppas du gör något bra av dagen ändå.
  Helgkram Bosse

  • Kraka skriver:

   Jag tog det lugnt hemma bara. När jag äntligen bestämt mig för en promenad spöregnade det och jag ställde in alla tankar på utevistelse.

   Stor helgkram tebax

 2. Ingrid skriver:

  Hoppas att du kan göra något avkopplande och trevligt idag och så få dig en liten lur så att du är i form till nattens tjänstgöring.
  Kram, Ingrid

 3. S/Y Endeavour skriver:

  Åh att sova dåligt är så jobbigt!
  Hoppas jobbaren blir bra ändå!

  • Kraka skriver:

   Jag var fruktansvärt trött hela natten. Men nu har jag sovit gott hela dagoc hhoppas känna mig pigg och allert under kommande arbetspass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *