Tack för påminnelsen! Det är så lätt att glömma

Jag kände mig helt utmattad och naturligtvis undrade jag varför. Inte kunde jag väl bli så trött bara av att städa några dagar?
Ingrid skriver i sin blogg om ladingsdinglu, min vän röntgendoktorn, som jag åt middag med igår, berättar om hur trött hon är och jag förstår att det kan vara vårtrötthet, eller i alla fall att tröttheten har inslag av vårtrötthet.

Hur som helst blev det en trevlig middag på Vapiano och naturligtvis en trevlig pratstund om livet och allt däromkring. När jag kom hem var klockan bara strax efter åtta, men jag la mig direkt. Jag är fortfarande trött, men sömnen gjorde mig trots allt gott.

 

En mustig oxfilépasta med grillade grönsaker, svampmix och lök i en rödvin- och gräddsås som avslutas med rucola, basilika och körsbärstomater.

 

 

 

Kaffe och en mandelkaka

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tack för påminnelsen! Det är så lätt att glömma

 1. Ingrid skriver:

  Ja, ladingsdinglu lider vi nog av lite mans den här tiden på året. Snart är det dessutom sommartid och då måste vi upp en timme tidigare. Jag som är pensionär bryr mig väl inte så mycket, men det brukar kännas i början.
  Den där pastan såg väldigt läcker ut!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Pastan var verkligen läcker! Vapiano är ett ställe jag tycker mycket om. Tyvärr finns det ingen i göteborg, annars finns de på många håll i världen.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *