Fyra punkter på programmet blev bara två eller nåt sånt

Jag började dagen med att bestämma mig för fyra saker som skulle göras. Jag skulle äta lunch på IKEA, shoppa, gå på bio och träna. Inte nödvändigtvis i den ordningen.

Det började bra med lunchen, kycklingfilé med pommes. Sedan var det dags för shoppingen. Dagens shoppingmål var att inhandla en microvågsugn. Jag har tröttnat på smutsen i köket hos min hyresvärd och dessutom är det inte alls säkert att jag verkligen hade calici, det kan precis lika gärna varit en vanlig magsjuka orsakad av att jag tillagade en sen lunch i köket i lördags. Det stämmer bra med tiden för att få en akut matförgiftning och det hela gick över lite väl snabbt för att vara en caliciinfektion. Men jag vet ju inte säkert.

Redan förra sommaren var jag och min son och tittade på en precis likadan micro. Men halva sommaren hade redan gått och det kändes onödigt. Nu är det fem månader, två kvar i hyresrummet och tre på Sommarhotellet. En micro är precis vad jag behöver till mitt enkla hushåll.

Filmen jag ville se gick ganska tidigt på eftermiddagen och jag fastnade med annan film i datorn. Det blir fler tillfällen att se Tom Hanks och Emma Thompson.

Träningen byttes ut mot vistelse i naturen. Det är bäst att passa på medan vädret är bra. Träningsmaskinerna går ingenstans.

 

Maten

 

 

 

 

 

Ugnen

 

 

 

 

 

 

Filmen

 

 

 

 

 

Naturen

 

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *