Skruvat på TV – Bokbloggsjerka 18-21 april

Bokbloggsjerka handlar, som det låter, om böcker. Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga: Vilken är den mest skruvade tv-serie/film du har sett i din favoritgenre? Om du klickar på länken hittar du de andra som också svarat på frågan.

Min favoritgenre är deckare och krimserier och jag antar att 20 minuter kan räknas till den genren. Det är en lång serie med 63 avsnitt, jag har hunnit knappt halvvägs ännu.

Melek Halaskar hamnar i fängelse misstänkt för ett mordförsök som hon inte gjort. Eller har hon det?
Hennes man Ali, som är lärare och dessutom en smula tafflig, ska försöka hjälpa henne och det går inte alltid så värst vidare bra. Till hjälp har han Katten, en före detta mästertjuv, och hans dotter Kråkan.
Det händer hela tiden det ena märkliga efter det andra och jag blir inte klok på den här serien, men jag kan inte släppa den. Jag måste se slutet och hur storyn hänger ihop. Annars kommer den att ligga där och skava i mina, redan tidigare överbelastade, hjärnceller.

Det här inlägget postades i Bokbloggsjerka 2014. Bokmärk permalänken.

7 svar på Skruvat på TV – Bokbloggsjerka 18-21 april

 1. Malin skriver:

  Har aldrig sett den, men den verkar intressant. Alltid kul med serier som får en att fundera.

 2. Monika skriver:

  Har nog faktiskt aldrig hört talas om, men nu finns den på listan över serier som ska kollas upp 🙂

  • Kraka skriver:

   Från avsnitt 6 finns den fortfarande kvar på svtplay, men den försvinner avsnitt för avsnitt i ganska rask takt. Men den går säkert att ladda ner någonstans ifrån, kolla med piratebay eller tankafetast. Den finns i alla fall inte på netflix, tyvärr.

 3. det har jag inte sett

  • Kraka skriver:

   Den var rätt tråkig i början, men sedan tog den fart. Tyvärr har också farten den försvinner från play med ökat eftersom serien nu är slut.

 4. Freja skriver:

  Inte sett, kanske borde gjort det då jag gillar deckare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *