Varken bibliotek eller bokhandel

Jag har varit och hälsat på min vän B ute på Ekerö. Kom dit på torsdagskvällen och sov över till fredagen.
Vi hade massor att prata om, det var ett tag sedan vi sågs. Jag hade med mig en flaska Amelia Adamo och B bjöd på kex och ost.

På morgonen, när vi skulle gå ut med hundarna, ville jag gå och se på böckerna. (Ja, ja… jag vet att det inte heter så, men när man vet hur det ska skrivas har man sin konstnärliga frihet att ändra på språket).
Det finns en hyggligt stor bokskog på Ekerö, i närheten av Ekehovs slott, och jag har lite av en hang-up på bokskog sedan jag bodde i Skåne och längtar alltid efter att promenera under bokarna. Jag gillar det nästan sakrala ljus som silar ner genom grenverket, speciellt då löven är fullt utvecklade. Men nu är det vår och löven har precis börjar spricka ut.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *