Nästan fyra timmar med sol, gässlingar och turf

Jag har verkligen blivit biten. Ja, av turf alltså, även om det nog var nära att några andra ville bitas när jag kom för nära deras fina ungar.

Jag gav mig av för att först plocka tillbaka zonerna i Rannebergen och sedan hamnade jag på avvägar en stund efter att en man upplyst mig om att det fanns gässlingar att titta på nere vid sjön. Det blev med andra ord en stund skogspromenad på köpet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag fortsatte sedan upp till Gårdsten där jag traskade omkring inne på gårdarna mellan husen och tog några zoner. Sedan ner och iväg mot Angered. På vägen plockade jag tre zoner och eftersom bussen precis gick när jag kom till centrum hann jag ta en zon där också. En bra dag på flera sätt, hoppas nu bara att de små överlever. Det är tufft för fågelungar att klara sig från alla faror som lurar.

Om någon undrar så fick jag ihop 18 332 steg.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

7 svar på Nästan fyra timmar med sol, gässlingar och turf

 1. Lisa skriver:

  Oj, så små och fina! Härligt vårtecken…..kram

 2. Louise skriver:

  Så söta de där små är … 😉
  Jag var tvungen att googla på ”turf”. Har aldrig hört talas om det? Ett realtidsspel alltså, där man ska ta över zoner genom att vara på den platsen? Har jag fattat rätt?
  Låter avancerat, men rätt kul. Tror ändå inte att jag ska ge mig på det dagsläget. Vill inte fastna i något … hehe
  Lycka till … 😉

  • Kraka skriver:

   Ja, det är ett realtidsspel där man tar över zoner. Jag fastnade direkt för det här spelet när jag började. har bara hållit på ett par veckor. För mig är det perfekt träning inför mina vandringar.
   Ja, det är lätt att fastna, men det är ju nyttigt att röra på sig så varför inte prova? Det är jättekul!
   http://turfgame.com

 3. Arvid och Lydia skriver:

  Fina bilder…MEN… över 18.000 steg är väldigt imponerande. 🙂

  • Kraka skriver:

   Jag kan bli fullkomligt besatt av att gå och hade jag inte varit tvungen att åka och jobba hade jag nog traskat över Angeredsbron och tagit zonerna i Kärra också och då hade det blivit minst det dubbla i både steg och tid.
   Det här spelet är perfekt vandringsträning för mig och just nu ligger jag i hårdträning inför Kamchatka i augusti.
   Du som gillar att röra på dig, kolla in spelet på http://turfgame.com

 4. Pompom Sönnfors skriver:

  Tack för tipset! Jag har läst om turf några gånger på din blogg och nu har jag konto sedan två dagar och har hunnit delta i slaget om Jan Stenbecks torg några gånger. 😛 Funderar redan på att skaffa cykel så att jag kan ta rundor på Järvafältet. Det här kan bli riktigt nyttigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *