Ack om det ändå vore måndag!

Nu verkar sommaren kommit, i alla fall är den på besök här i Göteborg. Solen i skiner och  i morse var det varmt redan vid 07.30-tiden, så pass varmt att jag lämnade jackan i bilen då jag tog en turfpromenad.
Egentligen hade jag planer på att ta alla zonerna i Kungälv, men jag kroknade efter hälften och gick till McDonalds och drack kaffe och åt frukost. Sedan bar det av hemåt för att sova.

Nu när jag vaknat kan jag konstatera att det fina vädret är kvar och att det är en härlig kväll där ute. Men jag ska strax åka iväg för att jobba. Ack om det ändå vore måndag och jag var ledig!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Ack om det ändå vore måndag!

 1. Louise skriver:

  Igår och idag har det varit sommar på riktigt. Fantastiskt härligt, men lite svårt att ta till sig när det kom så plötsligt.
  Hoppas att du får känna av sommaren på måndag också, då när du är ledig .. .:)

  • Kraka skriver:

   Vi får väl se hur det blir… Just nu har det börjat regna och ska så vara ett par dagar, sammanfallande med min ledighet, enligt väderrapporten. 🙂

 2. Ingrid skriver:

  Jag håller tummarna för att du får finväder på måndag!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Tack Ingrid!
   Enligt väderprognosen ska det regna imorgon och det har förresten redan börjat för någon timme sedan. Tisdag ska vara mulen och på onsdag då jag börjar jobba ska det klaran upp.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *