Inte på latsidan, men efter

Den senaste veckan gick snabbt och jag hade sanslöst mycket att göra. Den här veckan verkar inte bli bättre och jag känner att jag ligger efter med så mycket. Inte minst bloggandet. Det får bli en en resumé helt enkelt.

Förra helgen flyttade jag ut från mitt hyresrum. Trots att jag bott där kort tid, bara nio månader, och rummet var litet tog det tid att bli klar. Mitt i flyttbestyren skulle jag hinna både jobba och sova.
Med en fullpackad bil gav jag mig av mot Jönköping den sista maj. Det krävde ett enormt pusslande att få in allt som skulle med i min lilla bil. Men det gick, bara för att det var tvunget.

Jag kom fram till min vän i Jönköping på eftermiddagen. Vi hann både fika och äta middag innan John B dök upp. Herr B Lund talade om för mig att det inte var okej med den skuld jag hade och att jag var tvungen att göra en avbetalning genast. Men bara en liten var det tänkt. Både L och jag gick och la oss för att vila en liten stund efter maten.
Jag hade sovit sammanlagt fem timmar de senaste två och ett halvt dygnet och somnade genst i soffan. Enligt min vän var jag sedan helt omöjlig att väcka. Jag vaknade på efternatten, men somnade sedan snabbt om igen. Herr B Lund hade helt enkelt inte gett sig förrän han fick en större summa av min sömnskuld.

På söndagen var det första juni och därmed startade en ny Turf-round. Klockan 12.00 den första söndagen vaje månad blir alla zoner neutrala och poängräkingen börjar om.
Vi skulle åka ett par ärenden till Skillingaryd och jag plockade några Turfzoner i Råslätt först och sedan ett antal i Skillingaryd senare, vissa hann ja gtill och ned ta två gånger.

På väg till Skillingaryd var vi på Plantagen och köpte blommor, dels till en gammal vän som fyllde år dels till en grav jag skulle besöka. L skulle lämna en nyckel.
Den fyllande vännen var inte hemma och vi ställde blomman på bordet med ett kort i så hen skulle veta vem den var från. Senare på eftermiddagen åkte vi tillbaka och jag kunde konstatera att nu var hen hemma, men trots att jag både knackade, ringde på och öppnade dörren och ropade låtsades hen inte vara hemma. Men jag hörde hen!
Vi har kännt varann i 40 år, så när på ett par månader, och jag blev väldigt irriterad. Hen är arg på mig för att jag var och drack kaffe med hens moster, nästan 90 år gammal, för ett och ett halvt år sedan. Det är ju hens moster och jag borde bett om lov. Jag har dock kännt mostern sedan 1982 och spelar inte med i den sortens trams!

Hur som helst gick den här söndagen. L och jag åkte till IKEA i Jönköping och åt middag. Vi tillbringade kvällen tillsammans och så blev det dags för mig att återigen pussla in mina saker i min lilla bil. Det blev till och med ännu bättre packat den här gången, troligen för att jag nu var mindre trött.

Veckan gick åt till en mängd aktiviteter, vissa har jag redan bloggat om, andra kommer som blogginlägg senare och några behåller jag som privata minnen.

Sent i förrgår, i söndags, satte jag mig i bilen som den här gången var betydligt mindre välfylld. I går morse anlände jag till Sommarhotellet på Marstrand för ännu en sommar i den Bohusländska skärgården.

Natten på jobbet var rätt krävande och imorse tog jag en snabb Turftur i Kungälv och åkte sedan hem för att sova. De saker jag förvarar i ett förråd i Hammarkullen får hämtas senare i veckan, jag var helt enkelt för trött i morse.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Inte på latsidan, men efter

 1. Ingrid skriver:

  Det var inte dåligt med aktiviteter. Jag blir helt matt när jag tänker på allt du har hunnit med och så har du jobbat också!! Jag hoppas att du snart har en semester som väntar?
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Tack Ingrid! Jodå, jag har semester så småningom, men inte förrän i slutet av augusti och halva augusti.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *