Dags för nästa bok – Bokbloggsjerka 20-23 juni

Bokbloggsjerka handlar, som det låter, om böcker. Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga: Hur länge väntar du innan du påbörjar en ny bok? Om du klickar på länken hittar du de andra som också svarat på frågan.

Oftast har jag redan en bok på kö och börjar nästan genast. Däremot är det inte helt säkert att jag känner mig bekväm med den nya redan från början. Läser jag en bokserie med samma aktörer är det inga problem, men är det nya människor och nya miljöer kan jag känna mig både förvirrad och drabbad av en viss saknadens blues. Men det brukar vanligtvis inte dröja så länge innan jag åter sugs in och är helt uppslukad av den nya.

Det här inlägget postades i Böcker, Bokbloggsjerka 2014. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dags för nästa bok – Bokbloggsjerka 20-23 juni

  1. Boklysten skriver:

    Jag väntar inte heller utan börjar direkt på en ny bok när en är färdigläst.

  2. Freja skriver:

    Det låter ganska likt mig. Jag läser en bok och gången, men normalt utan några längre uppehåll mellan böckerna. Just nu är jag sjuk i utmattningsdepression och då går läsandet trögt, varje bok tar längre tid att läsa och det blir längre uppehåll mellan böckerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *