Storytel – I skydd av skuggorna

Storytel är en betaltjänst på internet och i mobilen där man kan lyssna på böcker som man antingen laddar ner eller streamar.
Nu  har jag lyssnat klart ännu en bok, I skydd av skuggorna av Helen Tursten.

Boken börjar dramatiskt med att en brinnande man slängs ut från en lokal. Vittne till händelsen blir ett feriejobbande pizzabud. Vad är det egentligen som hänt offret?
Vi får följa en rafflande historia om rivaliserande gäng som ägnar sig åt narkotikahandel och beskyddarverksamhet. När också kriminalinspektör Irene Huss familj utsätts för ett attentat ökar spänningen. På vilket sätt är hennes familj hotad och varför vill någon spränga just deras bil? Har det något att göra med att Irenes man Christer nyss blivit ägare till en egen krog?
Missa inte chansen till några timmars spännande förströelse så nära verklighetens gängkrig och intriger att du lika gärna kunde läst den i din morgontidning.

Om du inte tycker om att lyssna på böcker finns den som pappersbok och vill du hellre köpa din ljudbok går det också bra. När jag köper böcker gör jag det oftast på Bokus.

Bokomslag I skydd av skuggorna (pocket)

Det här inlägget postades i Böcker, Tell me a story. Bokmärk permalänken.

2 svar på Storytel – I skydd av skuggorna

 1. Ingrid skriver:

  Jag läste den här boken för en liten tid sedan och tyckte att den var jättebra. Och att det är en helt sannolik historia visar det som krögaren Melker Andersson varit utsatt för.

  • Kraka skriver:

   Det var nog så att jag blev tipsad om den boken av dig. Nu håller jag på att plöja igenom Turstens alla böcker.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *